SIGN OP TIL VORES NYHEDSBREV OG FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE!

  Menu
0 0 DKK

Din indkøbskurv er tom.

  • Jill & Joy instagram
  • Jill & Joy facebook

Privatlivspolitik

Denne privatlivsspolitik omfatter behandlingen af de persondata, som vi indsamler, eller som du oplyser, når du besøger https://www.jill-joy.dk, og tilmelder dig vores kundeklub.

Aktieselskabet af 1/7 2005 (Jill & Joy) (CVR-nr. 28324758, Kongensgade 93-95, 6700 Esbjerg, Denmark) (herefter benævnt ”vi”, ”os” eller ”vores”) er dataansvarlig for persondata omfattet af denne privatlivspolitik.

INDHOLD

  1. Vores erklæring om persondatabeskyttelse
  2. Indsamling og brug af dine persondata
  3. Deling af persondata
  4. Overførsel af persondata til lande uden for EU/EØS
  5. Hvor længe gemmer vi dine data
  6. Dine rettigheder

 

1. VORES ERKLÆRING OM PERSONDATABESKYTTELSE

Hos Jill & Joy er det vores mission at give dig en fantastisk modeoplevelse lige fra det øjeblik, du begynder at udforske vores mange varer og forskellige brands, til du modtager din ordre. Som en del af din shopping-oplevelse hos os er det vigtigt for os at forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med følgende principper:

  1. Vi indsamler og opbevarer persondata til disse hovedformål:
    • Behandling og levering af din ordre
    • Kundeservice
    • Forbedring af din brugeroplevelse
    • Markedsføring
    • Forebyggelse af svindel
    • Lovmæssige krav
  2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål
  3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem
  4. Vi sælger ikke dine data
  5. Vi opbevarer dine data sikkert

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler og opbevarer dine persondata – og hvem vi deler dem med.

Du kan også læse om, hvordan du kan udøve dine databeskyttelsesrettigheder, f.eks. hvordan du kan få indsigt i dine persondata.

 

2. INDSAMLING OG BRUG AF DINE PERSONDATA

Gennemførelse af din ordre
For at behandle og gennemføre din ordre, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Når du afgiver en ordre, skal du derfor oplyse os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer og din valgte betalingsmetode. Herudover oplyser du naturligvis også hvilke produkter, du ønsker at bestille. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre din ordre, herunder til at sende en ordrebekræftelse og til at pakke og levere din ordre.

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b) eller vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

Kundeservice
Når du kontakter vores kundeservice via e-mail på: kundeservice@jill-joy.dk, chat eller på telefon 75 13 11 22, registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har spørgsmål til din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare. Vores kundeservice kan også se tidligere korrespondance med dig, da dette kan hjælpe dem med at give dig en bedre service.

Hvis du benytter dig af vores ”Giv mig besked”-service, bruger vi din e-mailadresse til at give dig besked, når en bestemt vare er på lager igen.

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b), vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a).

Forbedring af din brugeroplevelse
Vi bestræber os konstant på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmesider. Det gør vi på forskellige måder, men en vigtig del heraf er at se nærmere på, hvordan du bruger hjemmesiderne, så vi ved, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Det gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsing-adfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og den samlede oplevelse af hjemmesiden. Vi bruger også din dine browsing-data til at anbefale dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide. Du kan læse mere om vores brug af cookies på www.jill-joy.dk/cookiepolitik.

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) eller dit samtykke (data-beskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og cookiebekendtgørelsen § 3). Når grundlaget er dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage på ethvert tidspunkt, uden at dette berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf.

Markedsføring
For at kunne præsentere dig for de allerbedste modetips, mest relevante nyheder og markedsføring baseret på dine interesser, bruger vi og vores samarbejdspartnere persondata til at personliggøre anbefalingerne og promoveringerne på vores hjemmesider og til at præsentere dig for relevant markedsføring på andre hjemmesider, sociale medier og apps. Til dette formål bruger vi oplysninger om din brug af vores hjemmesider og services, herunder din ordrehistorik, tidligere korrespondance og profiloplysninger. Disse oplysninger kan bruges sammen med andre oplysninger, som du har givet til vores samarbejdspartnere eller som vores samarbejdspartnere selv har indsamlet, herunder via cookies, som de anvender, når du besøger vores hjemmesider. Læs mere om de cookies, der anvendes, når du besøger vores hjemmeside www.jill-joy.dk/cookiepolitik.

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) og/eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, markedsføringslovens § 10 og cookiebekendtgørelsen § 3). Når grundlaget er dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage på ethvert tidspunkt, uden at dette berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf.

Du kan altid gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål ved at sende en e-mail til: kundeservice@jill-joy.dk

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi personliggør vores markedsføring til kundeklubmedlemmer, brugere af vores apps og gennem markedsføringscookies.

Kundeklub
Hvis du har tilmeldt dig vores kundeklub, bruger vi oplysninger om dig for at kunne sende dig nyhedsbreve med tilbud, information om nye styles, modeguides m.v. baseret på dine præferencer. Du kan læse mere om dette i de specifikke vilkår og betingelser for Jill & Joy’s kundeklub, som du kan finde på www.jill-joy.dk/kundeklub - vilkår og betingelser.

Vores grundlag for behandlingen er dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10). Når grundlaget er dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage på ethvert tidspunkt, uden at dette berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf.

Cookiebaseret markedsføring
En del af vores markedsføringsaktiviteter er baseret på cookies. De markedsføringscookies, som vi bruger, indsamler bl.a. information om dine stil- og størrelsespræferencer, device ID, geolokation baseret på din IP-adresse og din generelle browsing-adfærd på vores hjemmesider. Vores markedsføringscookies sporer desuden hvilke reklamer, du allerede har set, hvor mange gange, du har set dem, og om du har klikket på nogle af reklamerne samt om du har bestilt produktet efterfølgende.

Disse informationer bruger vi til at målrette anbefalingerne og promoveringerne på vores hjemmesider og til at vise dig relevant markedsføring på andre hjemmesider såsom sociale medier og prissammenligningsportaler samt i andre applikationer. Hvis du eksempelvis har set på et par jeans på vores webshop, kan vi ved hjælp af markedsføringscookies vise dig annoncer med disse jeans eller lignende produkter på din nyhedsfeed på sociale medier.

I forbindelse med markedsføringstiltag kan oplysninger indsamlet via cookies kombineres med din ordrehistorik, tidligere korrespondance og andre informationer, som du har givet os.

Du kan læse mere om vores brug af cookies på www.jill-joy.dk/cookiepolitik.

Vores grundlag for behandlingen er dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, markedsføringslovens § 10 og cookiebekendtgørelsen § 3). Når grundlaget er dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage på ethvert tidspunkt, uden at dette berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf.

Min konto
Hvis du vælger at oprette en personlig kundekonto (Min Konto), giver du os oplysninger om dit navn og din e-mailadresse, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Min Konto giver dig et overblik over din indkøbskurv og din ordrehistorik.

Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger eller slette din konto ved at logge in.

Vores grundlag for behandlingen er dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Når grundlaget er dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage på ethvert tidspunkt, uden at dette berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf.

Forebyggelse af svindel
De oplysninger, som du giver til os, når du foretager et køb på vores hjemmeside, kan blive brugt i forbindelse med forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel. I den forbindelse kan vi desuden modtage yderligere oplysninger fra vores betalingsløsningsudbydere (Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Lovmæssige krav
Vi opbevarer dine persondata for at overholde forskellige lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler (Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

 

3. DELING AF PERSONDATA

For at kunne tilbyde dig vores forskellige services, deler vi persondata med vores samarbejdspartnere. Vi deler kun persondata, når dette er lovligt, og alle vores samarbejdspartnere er forpligtede til at behandle dine persondata sikkert. Nogle af vores samarbejdspartnere er ”dataansvarlige” og andre er ”databehandlere”.

Databehandlere
Vores databehandlere kun må behandle persondata på vores vegne og efter vores instruktioner.

Således har vi forskellige tekniske serviceudbydere, som behandler dine persondata, når de har adgang til vores databaser eller opbevarer persondata i deres applikationer på vores vegne. Disse serviceudbydere omfatter bl.a. hosting-udbydere, udbydere af hjemmeside-platform og udbydere af kommunikationsværktøjer.

Herudover har vi samarbejdspartnere, som leverer forskellige funktioner vedrørende kundeservice og kundefeedback, herunder fx leverandører af henholdsvis chatfunktioner til vores hjemmeside og kundetilfredshedsundersøgelser.

Andre situationer hvor vi deler data
Vi deler dine persondata med offentlige myndigheder og andre parter, hvis vi er lovgivningsmæssigt forpligtede hertil. Det samme gør sig gældende, hvis en domstol eller anden myndighed har truffet beslutning herom. Vi anmelder desuden svindel til de relevante myndigheder.

 

4. OVERFØRSEL AF PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EØS

Nogle af vores samarbejdspartnere behandler dine persondata uden for EU. I sådanne tilfælde vil vi altid sørge for, at dine persondata fortsat sikres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau:

  • Google, USA (dataoverførslen sikres ved Googles certificering under EU-USA Privacy Shield)
  • Salesforce, USA (dataoverførslen sikres ved Salesforces certificering under EU-USA Privacy Shield og EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser)
  • Facebook, USA (dataoverførslen sikres ved Facebooks certificering under EU-USA Privacy Shield)

 

5. HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE DATA

i opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til, eller for at overholde lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler i de lande, hvor vi agerer. Når det ikke længere er tilfældet, slettes informationerne automatisk.

Du kan også bede os om at slette persondata, som vi har registreret, om dig. Vi vil imødekomme din anmodning, medmindre vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare informationerne eller oplysningerne er relevante i en forestående eller verserende sag/tvist.

 

6. DINE RETTIGHEDER

Når vi indsamler og bruger dine persondata, har du en række rettigheder.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, kan du rette henvendelse til: kundeservice@jill-joy.dk.

Du kan læse mere om dine forskellige rettigheder nedenfor:

Ret til indsigt
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til sletning (retten til at blive glemt)
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet personoplysninger om dig, inden det tidspunkt hvor vi almindeligvis vil slette dine oplysninger.

Ret til at gøre indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, og altid hvis behandlingen er med henblik på direkte markedsføring.

Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget og ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

Klager
Hvis du vil klage over, hvordan vi behandler dine persondata, kan du altid kontakte vores kundeserviceteam på service@jill-joy.dk . Du kan også til enhver tid indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan finde yderligere information om dine rettigheder som registreret.

Opdateringer
Vi evaluerer og opdaterer løbende denne privatlivspolitik. Det er derfor en god idé at holde dig regelmæssigt opdateret. Øverst kan du se, hvornår den sidst er blev opdateret. Den seneste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.