Fri fragt-Fri Fragt-Fri Fragt

  Menu
0 0 DKK

Din indkøbskurv er tom.

  • Jill & Joy instagram
  • Jill & Joy facebook

Jason Markk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sneakers er i dag, en fast bestanddel af manges garderober, lige fra unge studerende, til sportsudøvere og forretningsfolk. En sneaker er ikke længere kun til sport og fysisk aktivitet, men også godkendt i skolen eller på kontoret, til jeans såvel som jakkesæt. Dette kræver dog, at skoene holdes flotte og rene. Her kommer Jason Markk ind i billedet!

Jason Markk har specialiseret sig indenfor produkter, der nemt, hurtigt og på bedste vis, kan holde dine sneakers rene og pæne. Dette inkluderer alt fra Jason Markk specialfremstillet sæbe, Jason markk børster og quickwipes. Derudover tilbyder de en Jason Markk Repel spray, der gør brug af nano teknologi, og dermed gør dine sko vandafvisende! Jason Markk er desuden mere effektiv, og venligere mod dine sko, end almindelige husholdningsmidler.

Er du et sneaker hoved, eller føler du dig bare bedst tilpas i gummisko, uafhængigt om det er med jakkesæt eller trackpants? Så er Jason Markk et must-have – både for din egen og dine skos skyld! Se de forskellige Jason Markk produkter her på shoppen.

Jill & Joy instagram