Menu
0 0 DKK

Din indkøbskurv er tom.

  • Jill & Joy instagram
  • Jill & Joy facebook

Herretøj

1 til 27 ud af 760

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Særligt udvalgt modetøj til mænd

Hos Jill & Joy forhandler vi modetøj til mænd fra særligt udvalgte danske og internationale brands. Vi ønsker at klæde dig på efter netop din smag, i de fedeste styles og de bedste kvaliteter som herremoden kan byde på. Uanset om du er til den klassiske herrekonfektion, det nyeste streetwear eller noget helt tredje, så står vi hos Jill & Joy klar med moderigtigt tøj til den moderne mand. Vi har alt fra varme vinterjakker til lette overgangsjakker, et udvalg af solide støvler og cool sneakers, rå denim jeans og bløde chinos, striktrøjer, sweatshirts, T-shirts og meget mere. Jill & Joy drives ud fra tre nøgleord, som er styrende for vores online tilstedeværelse, såvel som vores fysiske butik i Esbjerg: SERVICE – STIL – PASSION.

Samme høje service niveau

Vi ønsker at du, som kunde, oplever det samme høje service niveau, som vi siden 1983 med stolthed har udvist i vores fysiske butik. Dine ønsker, hvad end du søger de perfekte jeans, et velsiddende jakkesæt eller de sidste nye sneaks, er altid i centrum, og vi vil gøre vores yderste for, at du forlader vores hjemmeside med en god oplevelse. Hver eneste gang du handler modetøj til mænd, vil du finde et sortiment af basiselementer til hverdagen, casual tracksuits til fitnesscentret, vilde outfits til festen og weekenden, og ikke mindst specielt udvalgte styles til dig, som ønsker noget de andre ikke har.

Din stil i fokus

Din personlige stil er en måde, hvorpå du viser omverdenen, hvem du er, og hvad du står for. Netop derfor er det utrolig vigtigt, at din stil er i fokus, hver eneste gang du handler herretøj hos Jill & Joy, både online og offline. Derudover er mode og stil to forskellige ting. Herremoden skifter mens en personlig stil kan forblive den samme i længere tid. Vores sortiment af modetøj til mænd balancerer ml. det seneste nye indenfor herremoden, og hvad vi mener er god stil. Vi udvælger de fedeste styles og bedste kvaliteter indenfor herremoden hos danske designere som Wood Wood, Norse Projects, Won Hundred, Blue de Genes, Knowledge Cotton Apparel og flere. Derudover finder vi det flotteste herretøj fra internationale brands som Kenzo, Diesel, Tiger of Sweden, Oscar Jacobson, Red Wing Herritage m.fl. Vi ønsker at skabe en butik, hvor du har de bedste forudsætninger for at finde modetøj til mænd, der passer til din personlighed og stil, uanset om du elsker streetwear eller den klassiske herremode.

Passion for tøj, mode og trends

Hos Jill & Joy har vi en passion for tøj, mode og trends. Vi deltager i modeugerne, følger med i alle de nyeste trends og er altid opdateret på bevægelser indenfor de mange aspekter af herremoden. Derudover nørder vi kvaliteter, tekstiler og pasforme, for bedst muligt at kunne vejlede dig som kunde. Vi elsker tøj og mode, og den kærlighed vil vi gerne føre videre til alle som besøger Jill & Joy, både på nettet og i vores butik. Du er altid velkommen til at kontakte os – du finder kontaktoplysninger i bunden af siden.