Menu
0 0 DKK

Din indkøbskurv er tom.

  • Jill & Joy instagram
  • Jill & Joy facebook

Dametøj

1 til 27 ud af 618

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Særligt udvalgt modetøj til kvinder

Hos Jill & Joy forhandler vi modetøj til kvinder fra særligt udvalgte danske og internationale brands. Uanset om du går meget klassisk klædt, følger seneste trends fra catwalken eller elsker streetwear, så finder du udvalg af moderigtigt tøj til den moderne kvinde. Vi har alt fra varme frakker til lette overgangsjakker, et udvalg af fede støvler, elegante stilletter og cool sneaks, fine kjoler og lækre toppe, rå jeans og meget mere. Jill & Joy drives ud fra tre nøgleord, som er styrende for vores online tilstedeværelse, såvel som vores fysiske butik i Esbjerg: SERVICE – STIL – PASSION.

Samme høje service niveau

Vi ønsker at du, som kunde, oplever det samme høje serviceniveau, som vi siden 1983 med stolthed har udvist i vores fysiske butik. Dine ønsker, hvad end du leder efter de perfekte jeans, en elegant kjole eller de sidste nye sneaks, er altid i centrum og vi vil gøre vores yderste for, at du forlader vores hjemmeside med en god oplevelse. Hver eneste gang du handler modetøj til kvinder, vil du finde et sortiment af basiselementer til hverdagen, fine og klassiske kjoler og toppe til de særlige anledninger, vilde outfits til festen og weekenden, og ikke mindst specielt udvalgte styles til dig, som ønsker noget, de andre ikke har.

Din stil i fokus

Din personlige stil er en måde, hvorpå du viser omverdenen, hvem du er, og hvad du står for. Netop derfor er det utrolig vigtigt, at din stil er i fokus, hver eneste gang du handler dametøj hos Jill & Joy, både online og offline. Derudover er mode og stil to forskellige ting. Modetøj til kvinder skifter, mens en personlig stil kan forblive den samme i længere tid. Vores sortiment balancerer ml. de seneste trends og hvad vi mener er god stil. Vi udvælger de fedeste styles og bedste kvaliteter indenfor kvindemoden hos danske designere som Ganni, Baum und Pferdgarten, Wood Wood, Blanche CPH, Won Hundred, Moves, Mos Mosh og mange flere. Derudover finder vi det fineste modetøj til kvinder fra internationale brands som Marc Jacobs, Diesel, Tiger of Sweden, Diemme, Wrangler m.fl. Vi ønsker at skabe et butik, hvor du har de bedste forudsætninger for at finde modetøj til kvinder, der passer til din personlighed og stil.

Passion for tøj, mode og trends

Hos Jill & Joy har vi en passion for tøj, mode og trends. Vi deltager i modeugerne, følger med i alle de nyeste trends og er altid opdateret på bevægelser indenfor de mange aspekter af modenbranchen. Derudover nørder vi kvaliteter, tekstiler og pasforme, for bedst muligt at kunne vejlede dig som kunde. Vi elsker tøj og mode, og den kærlighed vil vi gerne føre videre til alle som besøger Jill & Joy, både på nettet og i vores butik. Kig vores hjemmeside igennem og se om ikke du finder tøj efter din smag. Du er altid velkommen til at kontakte os – du finder kontaktoplysninger i bunden af siden.