Fri fragt-Fri Fragt-Fri Fragt

  Menu
0 0 DKK

Din indkøbskurv er tom.

  • Jill & Joy instagram
  • Jill & Joy facebook
Swipe to the right

Velkommen

Velkommen
By Simon Melhus 21. sep. 2018 No comments

Velkommen til vores hjemmeside.


Jill & Joy har siden sin start i 1983 leveret tøj til herrer og damer, unge som gamle. Der er sket meget gennem årene, men få ting er stadig de samme. Vi har en passion for tøj og mode, og vi har altid dig i fokus. Hver enste person der gæster vores butik får den bedste service og rådgivning der findes i branchen, uanset hvad. Når vi nu (endelig) har åbnet vores webshop, er det med præcis samme værdier som fundament.


Vores hjemmeside vil fungere som en direkte forlængelse af vores fysiske butik. Det er de samme mennsker som står bag, de samme personligheder som rådgiver og vejleder både online og offline. De er de samme personer, som besøger de bedste designere i ind- og udland, og udvælger de flotteste varer i de bedste kvaliteter, altid med dig (vores kunde) i tankerne.


Vi arbejder benhårdt på hele tiden af forbedre vores side. Er der noget som du syntes, vi kan gøre bedre, så skriv endelig til os med spørgsmål, ris eller ros på mail kundeservice@jill-joy.dk.


Vi håber du vil kigge dig omkring, lade dig inspirere af efterårets nyheder. Måske finder du netop det, du mangler. Måske finder du det, du ikke vidste, du manglede. Under alle omstændigheder, håber vi at, vores hjemmeside byder på en god oplevelse.


Mvh.

Teamet bag Jill & Joy